Čuveni operski pevač Plasido Domingo optužen za seksualno zlostavljanje! (FOTO+VIDEO)

Slavni tenor je takve optužbe nazvao "duboko uznemirujućim i netačno predstavljenim"

Foto:printscreen/Youtube
81

Više žena optužilo je slavnog operskog pevača Plasida Dominga za seksualno zlostavljanje.

Domingo je, prema optužbama, pokušavao da ih natera na seksualne odnose nudeći im uloge, a u nekim slučajevima ih je kažnjavao tako što im nije davao uloge ukoliko bi odbile njegovo udvaranje.

Neke žene su navele da su se zbog Domingovih neprimerenih komentara osećale neprijatno, a gotovo četrdeset ljudi iz sveta opere potvrdilo je da su bili svedoci neprikladnog ponašanja čuvenog pevača prema mladim ženama, prenosi AP.

Domingo je takve optužbe nazvao “duboko uznemirujućim i netačno predstavljenim”, dodajući da veruje da su svi njegovi razgovori i odnosi bili “dobrodošli i obostrano prihvaćeni”.

Sedam od devet žena koje su iznele optužbe rekle su da osećaju da je odbijanje Domingovih ponuda negativno uticalo na njihovu karijeru i da nikada nisu dobile uloge koje im je obećavao.

Filadelfijski orkestar povukao je poziv za gostovanje poznatom pevaču nakon objavljivanja tvrdnji o seksualnom uznemiravanju.

Izvor AP/Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More