Džoni Dep nije odvajao pogled od Dušice, toliko mu se svidela Srpkinja!

FOTO: Printscreen/Youtube
408

Holivudski glumac Džoni Dep posetio je Srbiju u kojoj je snimao neke scene filma “Minamata”. Pored radnih obaveza glumac je uspeo da spoji lepo i korisno, te se na pauzama od snimanja dobro provodio u našoj prestonici, a jedna devojka je uspela da osvoji njegovu pažnju.

Naime, dok je Dep bio na ručku u jednom prestoničkom restoranu za oko mu je zapala naša araktivna sportistkinja Dušica Đokić, koja je inače srpska vicešampionka u bodi fitnesu, otkriva dobro obavešten izvor za “TV magazin“.

Čim je glumac zapazio našu lepoticu koja je sedela nekoliko stolova od njega, putem konobara joj je poslao flašu skupocenog pića i pitao je da mu pravi društvo tokom ručka, što je ona i učinila.

“Džoni nije krio simpatije prema njoj, te je devojku pozvao na još jedan sastanak. Njih dvoje su se isto veče našli u jednom klubu, a Dep se pokazao kao prava faca i rezervisao je sto samo za njih, a njegovo obezbeđenje nije puštalo nikoga da im se približi. Glumac je bio veoma zaintesovan za Dušičinu profesiju i uspehe koje je postigla, a raspitivao se i o tome kakav je zapravo život u Srbiji.

Džoni Dep nije odvajao pogled od te devojke, pažljivo je slušao sve što mu je ona pričala, a sam je govorio koliko mu je teško da živi sa pritiskom koji donosi njegova popularnost, te da nema svoju privatnost. Glumac joj je priznao da bi sve svoje povlastice menjao za jedan običan život”, priča naš izvor, i dodaje:

“Koliko mu se svidela Dušica, govori i činjenica da joj je dao svoj privatan mejl i rekao joj da bi voleo da joj pomogne u životu i u njenoj profesiji, te da ona uvek može da mu se obrati”.

Kako saznajemo od našeg sagovornika, Dušica je ipak na kraju odlučila da prekine kontakt sa glumcem jer smatra da veza koju bi oni otpočeli ne bi imala nikakvu budućnost. Džoni joj je ostao u lepom sećanju, međutim, utisak koji je on ostavio na nju nije bio dovoljan da sportiskinja napusti našu zemlju i pođe sa njim u Ameriku kako joj je on predlagao, kaže naš izvor.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More