Promocija svetski poznate serije u Beogradu, glumica Jelena Gavrilović sve oduševila stajlingom (FOTO)

FOTO TANJUG / TANJA VALIC
359

Druga sezona naučnofantastičnog televizijskog serijala “Predstraža” koja se od 15. avgusta emituje na kanalu SCI FI predstavljena je sinoć u beogradskom bioskopu “Cineplexx Ušće”.

Najnovija sezona je kompletno snimana i montirana u Srbiji, korišćene su brojne lokacije u Beogradu i okolini, ambijent tvrđave Kalemegdan kao i kompleksan studijski set.

U snimanju druge sezone učestvovali su brojni lokalni filmski stvaraoci, među kojima je glumica Jelena Gavrilović, koja tumači jednu od novih glavnih uloga, isceliteljku Sanu Vasić.

Gavrilović je večeras kazala da je Srbija zemlja sa izuzetnim filmskim radnicima koji su jako talentovani.

FOTO TANJUG / TANJA VALIC

“Mi, nažalost nemamo novca za ovakve projekte. Uživala sam da radim sa kolegama koji su ako ništa drugo pohađali drugačije filmske škole. San svakog glumca je da glumi u epohi i baš sam uživala”, kazala je Gavrilović i dodala da je jako teško glumiti na bilo kom jeziku koji nije maternji.

“Engleski se podrazumeva kao stvar opšte kulture. Svaku emociju prvo u sebi ozvučim na srpskom jeziku, ali verujem da sam se dobro snašla”, kazala je Gavrilović.

Ona napominje da se nikada ne zna šta je prilika, a šta neprilika.

“Treba mirno sačekati svoju priliku u SAD. Verujem da su neki producenti videli glumce iz Srbije. Videćemo. Uvek svako dobije svojih pet minuta” kazala je Gavrilović.

Naša poznata glumica pojavila se večeras na promociji serije “Predstraža” u elegantnom izdanju, koje je ostavilo sve prisutne bez reči, a ova odevna kombinacija istakla je njenu lepotu, piše Blic.

Među profesionalcima iz Srbije je i kostimografkinja Ivana Vasić English koja je u seriju unela slovenske motive u kostime novih likova, a Ivana nije jedina od naših eksperata koja je učestvovala u stvaranju serije.

FOTO TANJUG / TANJA VALIC

Tako je Igor Šunter, direktor fotografije, Milan Todorović jedan od reditelja, a Jeleni Gavrilović kao glumci društvo prave Dragan Mićanović (kapetan Orlik), Miloš Timotijević (Varlek), Nikola Šurbanović (Merik), Nikola Rakočević (Brogan), Jelena Stupljanin, Ivan Ivanov, Marko Stojanović, Mladen Andrejević i mnogi drugi.

Epizoda televizijskog formata ” Predstraža” koja će biti emitovana u četvrtak 29. avgusta, prikazana je sinoć novinarima u bioskopu bioskopu Cineplexx Ušće.

“Džonatan Inglish, producent serijala kazao je novinarima da ima odlična iskustva u poslu sa profesionalcima iz Srbije.

FOTO TANJUG / TANJA VALIC

“Živim ovde i posebno sam srećan što je “Predstaža” prva cela sezona nekog televizijskog formata iz SAD koji smo u potpunosti produkcijski stvorili u Srbiji. Svi ti ozbiljni profesionalci koje smo upoznali u Srbiji u oblasti televizijske i filmske produkcije na mene su ostavili izuzetan utisak”, kazao je Inglish.

Jelena i Ivana deo svetski poznate serije: Prava je privilegija kada strane produkcije dođu i biraju domaće glumce (FOTO)

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More