Najpoznatiji letnji bioskop u Beogradu posetilo čak 20.000 ljudi!

Nakon 24 filmske projekcije i dve pozorišne predstave, tradicionalno zatvaranje bioskopa pod otvorenim nebom zakazano je za sredu, 11.septembar

Foto: Pixabay.com
64

Za kraj devete sezone najpoznatijeg besplatnog letnjeg bioskopa u Beogradu, Filmstreet, organizatori su za sutra pripremili projekciju filma “Taksi bluz” u Studentskom parku.

Andrija Milošević u ulozi rasejanog taksiste, zajedno sa Milenom Predić, Nikolom Ðuričkom i Sandrom Silađev, sigurno će prirediti smeh do suza u završnici Filmstreeta.

Nakon 24 filmske projekcije i dve pozorišne predstave, tradicionalno zatvaranje bioskopa pod otvorenim nebom zakazano je za sredu, 11.septembar, ispred UK Parobrod.

Biografski ratni film, “Snajperista”, iz 2014. godine reditelja Klinta Istvuda, sa Bredli Kuperom u glavnoj ulozi, zvanično će zatvoriti ovogodišnji Filmstreet, manifestaciju koja već dugo važi za apsolutni sinonim leta u Beogradu, a koja će sledeće godine obeležiti prvu deceniju svog postojanja.

Tokom 12 tematskih vikenda ove godine posetilo više od 20.000 gledalaca.

Izvor Tanjug

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More