Spektakularan početak nove sezone Zadruge uz vatromet i u karnevalskoj atmosferi!

Stigao je i taj trenutak

Foto:ScreenShot/TV Pink
80

Stigao je i taj trenutak kada, na spektakularan način, počinje treća sezona “Zadruge”, najgledaniji, najimpresivniji projekat koji je ispisao novu istoriju televizije na ovim prostorima ali i u svetu.

Veličanstveni vatromet obasjao nebo iznad Zadruge. Dok je DJ Žex svirao, počeo je karneval u Zadruzi, a svi su oduševljeno gledali u kostimirane animatore!  Dragan Marinković Maca održao je govor u Šekspirovom pozorištu, gde je rekao da je siguran da će zadrugari odigrati dobre uloge.

Vlasnik Pink televizije održao je govor u Šekspirovom pozorištu i otkrio zašto je za njega bilo važno ovo zdanje, a priznao je i da ima problem koga da imenuje za upravnika. Odluka je pala na Dragana Marinkovića Macu, koji je potom izašao na scenu.

Željko Mitrović predstavio je  pobednicu prethodne sezone Luni Đogani i Ognjenu Amidžiću Leposavu, prvi robot humaoid koja će imati posebnu ulogu u Zadruzi i zajedno su prošetali sa njom. Leposava je rekla da je Ognjen robot stare generacije i da ima veštačke zube, dok je za Lunu rekla da je lepi robot sa veštačkim grudima!

Željko Mitrović je položio cveće kod statue Medičija, a ovom prilikom je Dušica Jakovljević otkrila da vlasnik televizije Pink nikada ne bi oprostio kada bi skrnavili statuu.

Zatim se sa pobednicom “Zadruge 2” Lunom Đogani i voditeljem Ognjenom Amidžićem provozao gondolom na jezeru. Ceremonija otvaranja je počela, a voditeljka Dušica Jakovljević poželela je svima dobrodošlicu na spektakularno otvaranje!

Izvor Pink.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More