Od Amerike do Švedske…Ovi poznati su sreću potražili daleko od Srbije, a neki od njih su ostavili decu u Beogradu! (FOTO)

Nastavljaju karijeru preko grane

Foto:Pixabay.com
238

Odlazak iz Srbije je poslednjih meseci tema o kojoj se mnogo priča, a nedavno je odjeknula i vest da je popularni srpski glumac Nikola Đuričko odlučio da svoju karijeru nastavi u Americi.

Glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je konačno rešio da je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne preko grane.

View this post on Instagram

Dečko #nebojsa_babic_photography#nikoladjuricko

A post shared by Nikola Djuricko (@nikoladjuricko) on

 

Pored Đurička, srpsku javnost uzburkala je i vest da se muzičarka Kristina Kovač odselila u Švedsku gde je započela život i našla posao koji nema veze sa muzikom. Ona je za medije navela da je “daleko od trošenja dragocenog vremena” u Srbiji, kao i žuri da preseli dete jer, kako je navela: “Ne dam bre, ni dan više”.

 

Kristina je posao u Švedskoj najpre tražila preko oglasa.

– Treba mi posao sa ugovorom na minimum šest meseci i minimum 80 odsto radnog vremena. Samo sa takvim ugovorom mogu da tražim personalni broj u Švedskoj. I posao od kojeg mogu da živim – napisala je pre nekoliko meseci Kristina svoj oglas na društvenim mrežama.

Nakon toga, dobila je posao u IT kompaniji koji je želela.

“Znate šta, ja sam bre super. Došla sam u Stokholm bez igde ikoga, bez posla i bliskih prijatelja, i evo me četiri meseca kasnije, vraćam se sa posla u 20 h, mrtvosana jer sam imala tesan rok za neki data collecting labeling koji radim bez dana iskustva u IT industriji. Jedina veza – višegodišnji rad sa muzičkim softerima. Evo me, spucala iks fajlova za 5 dana, i to sve u PMS-u, idem da spavam pa ujutro nazad u ofis. Dete mi krenulo u peti razred u Beogradu, bez mame, čovek mi vene u odvojenosti, Micka molim boga da ne capne u međuvremenu babica moja petnaestogodišnja slatka… Žurim, žurim da dostignem mesečni budžet da preselim dete… E pa, samo jos jednom neko da mi krene sa onom pričom – razmažena, sve na tacni oduvek, samo se nešto žali.”, napisala je Kristina na Tviteru.

Izvor Bliconline
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More