Fil Kolins u Beču

Koncert u junu, prodaja karata počinje sutra

© 2018 Barracuda Music GmbH
814

Posle Novog Zelanda, Australije, Južne Amerike i Sjedinjenih država, muzička legenda, Fil Kolins, dolazi u evropske gradove. U okviru globalne turneje “Still Not Dead Yet – Live!” nastupiće na stadionu Ernst Hapel u Beču 2. juna 2019. godine.

Na sceni sa Kolinsom pojaviće se gitarista Deril Sturmer (Daryl Stuermer) i basista Liland Sklar (Leland Sklar), a na bubnjevima će ih pratiti Luis Konte (Luis Conte) i Kolinsov 16-godišnji sin Nikolas. 

“Mislio sam da ću se mirno povući, ali zahvaljujući obožavaocima, porodici i podrš¡ci nekih izuzetnih muzičara ponovo sam otkrio strast prema muzici i živim nastupima. Vreme je da to ponovimo i već sam uzbuđen, sada je pravi trenutak”, izjavio je 67-godišnji pevač.

Kolinsovi memoari “Još uvek živ” (“Not Dead Yet”) objavljeni su 2016. godine. U njima se slavni muzičar priseća vremena koje je proveo u grupi “Dženesis”, rada na muzici za film “Tarzan”, odnosa sa svojih petoro dece kao i problema sa alkoholom posle kojih se 2010. godine povukao iz javnosti.

Fil Kolins je karijeru započeo kao bubnjar, a zatim je bio frontmen grupe “Dženesis”. Na prvom solo albumu “Face Value” iz 1981. godine izlazi hit singl “In the Air Tonight” koji se 31 nedelju zadržao na top listama Velike Britanije. Nakon toga su izvanredan uspeh postigle pesme “Easy Lover”, “You Can’t Hurry Love”, “Against All Odds” (Take A Look At Me Now), “Another Day In Paradise”, “I Wish It Would Rain Down” i mnoge druge.

Koncert u Beču najavljen je za 2. jun 2019. godine, a pretprodaja karata za koncert u Beču počinje u petak, 30. novembra 2018. godine u 10 časova.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More