Holivudski glumac posudio Greti ekološki prihvatljiv auto, pogađate o čemu je reč (FOTO)

AP Photo/Mary Altaffer
133

NJUJORK – Legendarni glumac Arnold Švarceneger veliki je obožavalac mlade aktivistkinje Grete Tunberg (16), a on, baš kao i ova tinejdžerka voli da upozorava svetske lidere na opasnosti od klimatskih promene.

Šta stoji iza mimike Grete Tunberg, osim divljenja tinejdžerka dobija i ozbiljne kritike

Oboje su, naime, javno govorili o ovom svetskom problemu i pretrpeli omalovažavanje od američkog predsednika Donalda Trampa.

Slavni glumac je odlučio da je podrži i pozajmi joj njegov elektricni “hamer”.

Međutim, kako je rekao Švarcenegerov portparol, ta ponuda je bila alo nepraktična, buduci da bi bilo teško “hamera” prevesti preko cele zemlje, piše Independent.

Italijanski humanitarac poručio mladoj Šveđanki: Pogledaj malo srpsku decu na Kosovu, njima je ukradeno detinjstvo, a ne tebi!(FOTO)

Umesto toga, Švarceneger je Greti dao automobil “Tesla Model 3” na raspolaganje, kako bi joj osigurao lako kretanje po SAD-u na ekološki prihvatljiv način.

Švarceneger je izjavio da je bio veoma prijatno iznenađen i oduševljen mladom aktivistkinjom kada ju je upoznao u Austriji u maju ove godine.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More