Sonjina najveća ljubav, planirali su porodicu a onda je poznati muzičar tragično nastradao (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
86

Glumica Sonja Savić ostaće upamćena po brojnim filmskim ulogama kojima je dala poseban pečat.

Beskompromisna, svoja i buntovna uspela je da kreirala uloge dajući im uvek prepoznatljiv lični pečat. I danas, punih 12 godina od njene smrti, prema mišljenjima mnogih, takav talenat se više neće pojaviti na našim prostorima.

Međutim, kako je imala velikog uspeha u profesiji za koju je bila predodređenja, njen ljubavni život pratile su velike tragedije.

Poznata po odbacivanju tabua od početka ju je pratila reputacija čudne i neprilagođene, a ostala je upamćena njena rečenica:

“Ja sam bila srećna kad sam pronašla ljude koji su jednako nesrećni kao ja”, izjavila tada Sonja.

Bila je deo perioda koji je obeležila neka nova vrsta muzike poznatija kao “Crni talas” pa ne čudi što se u to vreme zabavljala sa Giletom iz “Električnog orgazma” koji joj je i posvetio pesmu “Debela devojka” jer je tada uvek bila nezadovoljna svojom kilažom.

Imala je jednu veliku ljubav koja je obeležila njen život ali se završila tragično. Sa svega 15 godina se zaljubila u poznatog džez muzičara Vlajka Lalića i sa njim planirala zajednički život i osnivanje porodice. Nažalost, te planove omela je njegova prerana smrt 1990. godine jer se utopio. Povodom toga Sonja je jednom prilikom izjavila:

“Dok sam bila mlada, često sam zamišljala kako ću imati brak i porodicu sa čovekom koga beskrajno volim i kome ću se potpuno posvetiti. Imala sam veliku ljubav. Otkako je on otišao iz mog života, kada sam imala dvadeset devet godina, sebe smatram udovicom”, bila je izričita Sonja.

Sonja je život završila onako kako nije zaslužila, ali ipak onako kako je odlučila. Sama, razočarana, sa sve manje volje i verovanja u nove projekte, a naročito u novu kulturu kojoj nikako nije htela da se prilagodi. Nestali su svi oni nesrećni ljudi koji su je činili srećnom. Preminula je u svom stanu u 48.godini kao posledica predoziranja.

Izvor Puls Online
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More