Srpska misica koja je najkraće zadržala titulu najlepše devojke, a ovo je razlog (FOTO)

Foto: Ilustracija
69

U sredu – 9. oktobra održaće se tradicionalni izbor za mis Srbije, a dok ne vidimo koja će dama poneti krunu, hajde da se prisetimo najpoznatije srpske misice u poslednjoj dekadi…

Nije teško pogoditi da je reč o Nikolini Bojić – dami koja je titulu najlepše Srpkinje najkraće zadržala u rukama, ali je s druge strane najduže ostala u pamćenju javnosti…

View this post on Instagram

🐸 #nofilter#eyelashesbyliviamtl

A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic) on

Skandal koji je pratio njen izbor za najlepšu Srpkinju malo kome nije zapao za oči, a rasplet ove priče svima je bio i više nego interesantan.

Tada 25-godišnja Nikolina iz Apatina proglašena je za mis Srbije, ali je samo nekoliko dana kasnije ostala bez krune… Naime, organizatori su otkrili da je atraktivna plavuša udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića, što je bilo protivno pravilima, ali tu nije bio kraj skandalu. Zapravo, tek se zahuktao!

View this post on Instagram

💫✨ #mybestfriend#husband

A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic) on

Uporedo sa ovim saznanjem u javnost su isplivale i njene provokativne fotografije na kojima pokazuje atribute u čipkanim gaćicama i visokim potpeticama,a intimne delove sakriva gitarom. Takođe, ispostavilo se da Nikolina nije lagala samo u vezi bračnog statusa, već i svoje profesije.

Predstavljala se kao fitnes instruktor, ali je vrlo brzo obelodanjeno da je u stvari radila kao kuvarica u Apatinu. Ipak, ovo je donekle zataškano, s obzirom da je ova mlada dama naknadno upisala Višu školu za fitnes.

Na koncu svega Nikolini je titula oduzeta, a tada se vodio pravi mali “rat” između nje i kompanije “Mis Ju”. Ona je tada izjavljivala da su njihovi nekorektni postupci kod nje izazvali “ozbiljnu zdravstvenu i psihološku uznemirenost”, dok su oni navodno uzvratili pretnjama o odšteti od 50.000 evra.

View this post on Instagram

🔮 #Sunday#momandson#babyboy#serbia#vacation

A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic) on

Nakon čitave afere Nikolina je pobegla u Minhen, a ugasila je i profile na društvenim mrežama, te promenila broj telefona. Kada su se strasti smirile, ona se vratila u rodnu Srbiju, a u avgustu 2013. napravila je veliko crkveno venčanje sa suprugom Frenkom.

“Ono što su pričali, neću da komentarišem, bitno je da sam ja uspela da se izmaknem iz skandala koji se napravio oko mene”, izjavila je tada “odbegla misica”.

I dan danas su u srećnom braku, žive u Montrealu u Kanadi i imaju sina, a Nikolina se ipak vratila na društvene mreže i čini se da je zadovoljnija nego ikada.

Ona redovno objavljuje fotografije na Instagramu sa suprugom i sinom, ali i one na kojima je sama. Plavokosa dama i dalje vrlo lepo izgleda i vodi računa o sebi

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More