Fantastičan koncert za pamćenje (FOTO + VIDEO)

Foto/Tanjug/Filip Krainčanić
474

BEOGRAD – Jedan od najpopularnijih beogradskih rokenrol bendova “Bajaga i instruktori” održao je fantastičan koncert u subotu uveče, u prepunoj “Štark areni”.

Bajaga i njegov bend otvorili su koncert pesmom “Dobro jutro” i od tog momenta nastala je euforija. Nizali su se hitovi kao što su: “Sa druge strane jastuka”, “Mali slonovi” “Godine prolaze” i mnogi drugi.

Publika je uživala u Bajaginim hitovima/Foto/Tanjug/Filip Krainčanić

U jednom momentu Bajaga je zaustavio koncert i kazao publici da ima dva razloga za slavlje.

“Radujemo se što smo nakon 12 godina ponovo u Beogradu u ovom prostoru. Drugi razlog za slavlje je rođendan moje kćerke Anđele koja je tu negde sa društvom i uživa u našoj svirci”, rekao je Bajaga posle čega je bend odsvirao prigodnu numeru “Happy birthday”.

Nezaboravna noć ❤️❤️❤️

Gepostet von Bajaga am Samstag, 1. Dezember 2018

Posebne reakcije publike izmamio je i veliki hit “Dobro jutro džezeri”, a nakon toga Bajaga je zamolio sve u publici da naprave “zvezdanu noć” uključivanjem mobilnih telefona.

Nakon dva sata odlične svirke usledio je bis, tokom kojeg je cela “Štark arena” zajedno sa Bajagom i Instruktorima pevala pesmu “Tamara”.

Među najveselijima u VIP prostoru ispred bine bili su beogradski glumci Gordan Kičić, Viktor Savić, Tamara Dragičević, Dragan Bjelogrlić, kao i dramska spisateljica Biljana Srbljanović.

Prvo lom, pa grom ☺

Gepostet von Bajaga am Samstag, 1. Dezember 2018

Izvor Tanjug Facebook
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More