Serija “Srećni ljudi” krije tri decenije dug sukob glumica (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
216

Veliki sukob između dve glumice nastao je tokom snimanja serije “Srećni ljudi” a ni gotovo tri decenije kasnije one nisu uspele da reše svoje razmirice.

Evi Ras je 1992. godine umrla ćerka, na studijama u Parizu. Nekoliko godina kasnije ponuđena joj je uloga u seriji “Srećni ljudi”, a Žiža se tom prilikom usprotivila njenom angažmanu.

Foto: PrintScreen/YouTube

Ja nju celog života izbegavam, ne znam šta joj je trebalo da me uzme u usta. Očigledno da je ona toliko samoživa i da joj nije palo da ću joj vratiti za sve to što me je potkačila. Ona sad tamo (prim. aut. u Zadruzi) roni suze i oplakuje svoju ćerku, a kada sam ja oplakivala svoju i kada sam je sahranila i kada mi je Siniša Pavić dao šansu da izađem iz te tuge, tada je Žiža tražila da me izbace iz serije “Srećni ljudi”, istakla je Eva Ras svojevremeno.

Foto: PrintScreen/YouTube

I nakon svega, dok je Žiža bila deo rijaltiija, Eva nije štedela uvrede, pa je još jednom javno poručila da glumica i ona nisu u dobrim odnosima.

“Žiža nije moja prijateljica. “Pink” me je više puta zvao da uđem u “Zadrugu” ali ja neću da se sa Žižom utrkujem. Neću da uništavam jednu nadmenu babu. Celog života je izbegavam i ona je razlog što ne gledam rijaliti. Tamo ste svi zajedno u jednom grotlu. Mitrovići su se prepali da će ona da umre, zato su je zadržali, ali ona će možda umreti kada izađe, kad se rijaliti završi. Rijaliti traži jednu psihičku snagu. Slušam je kako pet meseci govori da je najbolja glumica Balkana. Glupira se i priča kako ne zna ko je Milena Dravić, Mira Stupica. To je strašno”, rekla je Eva Ras za “Blic Puls”,

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More