Đuričko uživa u Los Anđelesu ali poručuje: Uvek raditi i stvarati u Srbiji, cela planeta mi je igralište!

Youtube prinscreen N1
237

Glumac Nikola Đuričko pre dva meseca sa porodicom je otpočeo život na novoj adresi – u Los Anđelesu, a kako kaže promena mu izuzetno prija.

Nikola se u Ameriku odselio zbog novih poslovnih poduhvata, a supruga Ljilja i naslednici Nađa i Đorđe najveća su mu podrška. Glumac ističe da se čitava porodica vrlo brzo privikla na život na drugom kontinentu, piše Blic.

– Doručkujemo zajedno, Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, a ja vozim Nađu do njene škole. U povratku slušam diskove za učenje španskog. Onda obavljamo dnevne obaveze, učimo za test iz vožnje, obilazimo muzeje, istražujemo grad, bakćemo se papirima, birokratijom, pišemo mejlove,, čitamo scenarije, upoznajemo se sa raznim ljudima iz filmske industrije, dogovaram buduće poslove… Vikendom idemo na okean, na plažu, i družimo se sa prijateljima, odlazimo u stare dobre bioskope. Obično, kao i svi – ispričao je Nikola za “Gloriu”, otkrivši kako sada izgledaju dani porodice Đuričko.

Glumac priznaje da mu nedostaje rodni Beograd, i to ni u jednom trenutku ne dovodi u pitanje.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More