Zasmejavao nas je u seriji “Srećni ljudi” a evo kako danas izgleda “Popara” (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube/RTS
239

Iako je ostao prepoznatljiv po liku namrgođenog Popare ljudi koji ga na taj način i doživljavaju ne znaju da je on zapravo izuzetno duhovit čovek. Upravo je ta duhovitost i improvizacija iznedrila neke od najpoznatijih replika poput ” Gospođice, gospođo”. S obzirom na to da replika nije bila u scenariju već deo improvizacije Zoran Rankić komentariše:

“Ne daju to živi pisci ni za majku božiju, a najviše zamere kada je ta reprika bolja od onoga što su oni smislili”, prenosi “mondo”.

Foto: PrintScreen/YouTube/Mondo

Iako je zamišljen kao negativac, Zoran mu je dao na šarmu zbog čega je od sporednog lika postao jedan od omiljenih kod publike.

Poparu su posebno volela deca ali i najšira publika. Iako je dobro poznato da su tokom snimanja seriju napustili pojedini glumci zbog malih honorara on to komentariše na sledeći način:

“Ja na pare nikad nisam obraćao pažnju zato što ih nikad nisam ni imao. Uvek me je bilo sramota da primim pare za nešto što činim, a volim”.

Kao i većina glumaca Zoran sebe ne voli da gleda na ekranu pa je uprkos brojnim reprizama prvi put seriju odgledao tek pre neku godinu. Više voli pozorište, dok je manje poznata činjenica da je u beogradskom dramskom pozorištu proveo 40 godina. Danas piše poeziju, a u mladosti je želeo da bude operski pevač.

On se poslednjih godina povsetio svojoj drugoj velikoj ljubavi – pisanju.

“Napisao sam i objavio o svom trošku 16 knjiga. Sada završavam još dve”, otkrio je Zoran.

Izvor Puls Online
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More