Voditelj pitao Selin Dion zašto se Džek u “Titaniku” nije spasio, evo šta je odgovorila

Youtube printscreen
262

Prošle su 22 godine otkako je film “Titanik” prikazan u bioskopima, a rasprave o tome da li se Džek mogao popeti na vrata i spasiti ne jenjavaju.

O tome je tokom gostovanja u “Tonight Showu” progovorila i pevačica Selin Dion koja je otpevala naslovnu pjesmu “My Heart Will Go On”, piše b92.net.

“Je li mogao da preživi?” pitao ju je Džimi Falon.

“Znaš da je to bilo jako davno? Nemoj me dovoditi u neugodan položaj. Što ako su nameravali da snime ‘Titanic 2’?” našalila se pevačica.

Nakon što ju je Falon ipak malo pritisnuo, odgovorila je da se Džek nije popeo na vrata jer nije mogao.

Printscreen Youtube

“Ako pogledate malo bolje tu scenu, Rouz je mogla da bude mrtva ili toliko smrznuta da nije bila pri sebi. Osim toga, nije mu trebao poziv. Lik se nalazi u ledenom okeanu, možda je i on bio toliko smrznut da nije imao snage da se popne”, rekla je pevačica.

Ova scena je toliko često komentirana da su i samog reditelja Džejmsa Kamerona više puta pitali za nju.

“Da je preživeo, kraj filma ne bi imao nikakvog smisla. U filmu se radi o smrti i razdvajanju, on je morao umreti. Mislim da je budalasto raspravljati o tome 20 godina kasnije”, rekao je Kameron u intervjuu za Vanity Fair.

Izvor b92.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More