Srpska glumica otkrila šta je prvo uradila kada je iz Londona stigla u Srbiju

Youtube printsceen
89

Mlada glumica već nekoliko meseci polaznik je master studija londonske akademije za filmsku i televizijsku umetnost, ali je to ne sprečava da dođe u rodni grad da bi videla porodicu, ali i snimila unapred dogovorene projekte, piše Blic.

Poput većine ljudi koji žive van granice svoje zemlje, tako i mlada glumica Anđela Jovanović čezne da praznike provede u domovini. Zato, kada ima pauzu u predavanjima, ona spakuje kofere i dođe na nekoliko dana u Beogradu kako bi bila sa roditeljima, glumcima Draganom Jovanovićem i Brankom Pujić, ali i s dekom i bakom za koje je mnogo vezana. Tako je božićne praznike provela u rodnom gradu, gde se još uvek odmara. Ona za “Blic” priča kako izgleda život na dve adrese.

– Čim sam sletela na aerodrom, odmah sam otišla kod bake i deke na ručak. Zaželela sam se naše hrane. Kada odeš sam negde i nikog ne poznaješ, skoncentrisan si na učenje jer je u pitanju master vrhunskog fakulteta. Otišla sam kako bih unapredila znanje iz oblasti filma i TV-a. Imam želju da to znanje koje sam stekla ovde nadogradim, pa sam se tome u potpunosti posvetila. Otišla sam potpuno sama, ali sam tamo stekla divne prijatelje. Imam druga Roka iz Hrvatske s kojim sam se sprijateljila kao da ga znam 15 godina. Osim njega, tu je jedna glumica iz Nemačke s kojom se takođe družim – kaže Anđela Jovanović, koju je publika imala prilike da vidi i sinoć u novoj sezoni serije “Vojna akademija”.

Ova talentovana mlada glumica i kada je dolazila u Beograd, spajala je privatne i poslovne obaveze.

– Uživam u Beogradu. Provodim vreme sa porodicom, bakom i dekom, prijateljima. Ali isto tako i kada dođem završim obaveze. Radila sam dosta. Snimala sam seriju “Švindleri”, koja će se od februara emitovati na RTS-u, igrala predstave… Ne dolazi u obzir da ovde ne radim. Kada se vratim na leto, očekuje me jedan super projekat. Znači, čim završim master dolazim – priča kroz osmeh Anđela, koja napominje da je zasad sve ispite završila.

– Imam pauzu od 20 dana, gde pišemo radove. Imam još tri meseca do kraja – istakla je ona, kojoj se dopada London, ali svoju budućnost ne vidi u tom gradu.

– Upoznala sam dosta ljudi. London je grad svih građana sveta. Iskreno, došla sam da studiram, a ne da se družim. Zasad sam na odmoru jer ga nisam koristila godinu dana. Radila sam dosta i nisam imala više od dva dana vezano. I kada sam dolazila nekoliko puta, u Beogradu sam igrala i snimala serije. Zato sam sebi sada dala oduška da odem na odmor – kaže ona, koja je na trenutak posetila Bali, ali se ponovo vratila u Srbiju.

Srpska glumica Anđela Jovanović živi u Engleskoj: Nedostaje mi moj Beograd!

Anđela vodi računa o svom izgledu, ali nije neko ko robuje dijetama.

– Kod mene su telo i um povezani. Trudim se da u glavi budem smirena i da fizički budem spremna da mogu sa svim da se izborim. Gluma je fizički posao. Moraš da budeš spretan. Posebno kada je ovako zahtevan master. Osim toga, svaki dan pešačim sat vremena do fakulteta i nazad. A iskreno vidim da je u poslednje vreme pomama za zdravom hranom – priča ona i naglašava:

– Puno radim da zaboravim da jedem. Nisam opterećena hranom. Najidealnije bi mi bilo kada bih jela domaće povrće. Volim da radim detoks sa sokovima, da mi telo bude čisto. Detoks ti daje snagu i energiju.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More