Stručnjaci tvrde da će Hari i Megan po zaradi prestići ove poznate, evo i kako

(Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP)
200

Hari i Megan su gotov brend, koji bi mogao da im donese “apsolutno bogatstvo”, tvrde analitičari, a neki od njih veruju da bi par samo u prvoj godini nezavisnosti mogao da zaradi čak 500 miliona funti.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa saopštili su prošle nedelje da više neće obavljati funkciju visokih predstavnika kraljevske porodice, te da će naizmenično boraviti u Velikoj Britaniji i Severnoj Americi, te postati “finansijski nezavisni”, prenosi Blic.

Prijatelj otkrio kako je Vilijam reagovao na odluku Megan i Harija, kraljica dala rok od 72 sata

Stručnjaci kažu da oblasti u kojima bi par mogao da zaradi ogroman novac obuhvataju modu, predavanja, pa čak i osnivanje vlastite proizvodne kompanije.

Endi Bar, stručnjak za trgovinu i osnivač sajta za praćenje cena Alertr.co.uk, izjavio je za “Skaj njuz” da bi oni mogli da zarade toliko novca da bi zarada koju ostvaraju brend princa Čarlsa “Dači” (oko 100-200 miliona funti godišnje), u poređenju s njihovom bila sitnica.

– Oni su sopstvenom zaslugom postali ogroman brend i influenseri i postaće najpoznatija marka na svetu. Prestići će Bekamove, porodicu Obama, Bila Gejtsa – kaže Bar.

Prema njegovim rečima, prednost Harija i Megan jeste u tome što sa svoje pozicije “neće morati da ugovaraju uslove prodaje i što će ljudi već spremno čekati u redu”.

Posle šokantne odluke Megan i Harija, mnogi pominju događaj iz 1936. godine

– Mislim da će svoja imena pozajmljivati kampanjama, a ne proizvodima, jer su tu veće mogućnosti za zaradu, te da će zaraditi mnogo novca već na osnovu toga što će nečemu dati svoje ime – smatra ovaj stručnjak.

Hari i Megan su u decembru patentirali brend “Saseks rojal”, koji obuhvata 100 proizvoda i usluga – od blokčića, preko čarapa do savetodavnih usluga.

Bar dodaje da će brend “Saseks” najverovatnije biti “luskuzan brend”, na nivou brendova “Luj Viton” i “Barberi”, ali da će oni morati pažljivo da usklađuju privatan život i reklamu kako bi ga održali.

– Kraljevska porodica je uvek bila obavijena velom tajne, što doprinosi njihovoj popularnosti, a isto je i sa luksuznim brendovima. Oboje nose izvestan teret iz prošlosti na plećima – Megan, na primer, ima porodicu s kojom ne razgovara, a princ Hari se povremeno razotkrije, kao na primer, kada je izgrdio novinarku “Skaj njuza”, koja mu je postavila najobičnije pitanje.

– Takvo ponašanje nije u skladu sa luksuznim brendom, moraće dobro da se potrude da ponovo vrate taj veo tajne – smatra ovaj stručnjak.

Bar predviđa da će se par u roku od godinu dana trajno preseliti u Severnu Ameriku, jer ne veruje da će “Kanađani preispitivati njihove potencijale zarade kao što bi to bio slučaj u Sjedinjenim Državama ili Velikoj Britaniji”.

Holivudski stratezi poput Hauard Bregmana smatraju da će Hari i Megan morati mudro da biraju projekte upravo zbog takvih analiza, koje će verovatno biti “besmislene i ne uvek pravedne”.

Porodica Obama su odličan primer kako zarađivati novac i sačuvati dostojanstvo.

– Mogli bi da nađu uticajne projekte, a Megan bi ponekad mogla da učestvuje u njima. Ako je to dokumentarni film, a Hari bi mogao da se pojavi u ulozi naratora – kaže Bregman.

Neki stručnjaci veruju da bi par, ukoliko se bude posvetio predavanjima, mogao da zaradi šestocifrenu cifru za samo jedan nastup.

Na tom putu ih, ipak, čekaju izazovi. Iako zajedno na Instagramu imaju deset miliona pratilaca, to nije ništa u poređenju s Kristijanom Ronaldom, koji ih ima skoro 200 miliona.

Hari i Megan sami nisu jasno rekli kako nameravaju da zarađuju novac nakon što su u sredu objavili vest o osamostaljivanju, ali su saopštili da “cene sposobnost zarade obavljanjem profesije”, što im je kao visokim predstavnicima britanske kraljevske bilo uskraćeno, jer njih delimično finansiraju poreski obveznici.

Svetski mediji pišu o Iliji i njegovoj devojci: “Megan Markl je prišla i pomogla da se slikamo, onda smo ugledali i Harija”

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More