Završeni radovi u velelepnom Draganinom dvorcu Ebenfurt, u čijim odajama je živela Marija Terezija! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube
520

Punu deceniju nakon što su folk zvezda i njen suprug Toni postali vlasnici dvorca Ebenfurt, završeni su radovi na renoviranju ovog velelepnog zdanja.

Kako je Dragana Mirković objasnila, najkasnije do leta će otvoriti vrata svog doma za medije i svima ga pokazati, a osvrnula se i na to kako je živeti u dvorcu u 21. veku.

— Osećaj je neverovatan, tim pre što je naš dvorac deo istorijskog i kulturološkog blaga i nema mnogo mesta priči o njegovoj materijalnoj vrednosti. U našem dvorcu ima dosta freski od najpoznatiijeg austrijskog umetnika koji je radio u Šenbrunu — rekla je pevačica.

Ona je istakla da ju je najviše fascinirao trenutak kada je prvi put prošetala stepeništem po kojima je nekad šetala Marija Terezija i da je tada samo pomislila kako ne može da veruje da je to sada njeno.

U dvorcu će se nalaziti muzej u kom će biti izložene sve znamenitosti koje su prilikom renoviranja pronašli, a Dragana je za sebe napravila posebnu, trofejnu sobu.

— Imaćemo trofejnu sobu koja će biti samo moja i u njoj će se nalaziti moje nagrade i sve ono što je meni bitno, kao što su pisma mojih fanova i razne druge dragocenosti — ispričala je.

View this post on Instagram

Happy Birthday my dear brother 🍸 @jcvd

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

izvor: Glossy

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More