Glumcu Vojinu Ćetković pozlilo na premijeri filma, Hitna pomoć ga odvezla u bolnicu

Youtube printscreen RTS
97

Glumcu Vojinu Ćetkoviću je, kako saznaje Blic, pozlilo sinoć na premijeri domaćeg filma “Grudi”, a Hitna pomoć odmah je došla na lice mesta.

Ekipa Hitne pomoći ga je odvezla na Vojnomedicinsku akademiju iz Kombank dvorane, u kojoj se održavala premijera pomenutog ostvarenja.

Ćetković je, prema saznanjima “Blica”, imao visoku temperaturu i nije se osećao dobro.

Romantično-nostalgična priča o prijateljstvu, ljubavi i malim gradovima u kojima još postoje neke zaboravljene vrednosti, film “Grudi” rediteljke Marije Perović premijerno je prikazan u Kombank dvorani.

Crvenim tepihom sinoć je prošetala ekipa filma predvođena trima glavnim glumicama – Dubravkom Drakić, Nadom Šargin i Marijom Škaričić i glavnim glumcem Vojinom Ćetkovićem, a najveću pažnju privukla je legendarna glumica Mira Banjac.

“Verujem u ovaj film. Dopada mi se iz kog ugla je Perovićeva prišla ovoj temi koja se tiče svih nas. Nažalost radi se o opakoj bolesti, ali priča nije o tome, već pokazuje kako podnosimo te teške trenutke, a još više kako to podnosi okolina, prijatelji, familija i kako se prema tome odnose”, kazala je Banjac.

Da se poklone publici došli su i Peđa Bjelac, Aleksandar Đurica, Branimir Popović…, koji su pozdravljeni aplauzom.

Radnja filma prati tri najbolje drugarice još iz gimnazijskih dana koje dolaze u Nikšić zbog proslave godišnjice mature.

Tema “Grudi” je pre svega dugogodišnje generacijsko prijateljstvo, koje ni daljine nisu mogle da izbrišu, a ustvari skreće pažnju na borbu protiv kancera dojke, uz vrline i mane savremenog društva koji sobom nosi prebrz tempo života, trku za afirmisanjem, borbu za opstanak, ali i iskrena prijateljstva, podršku, generacijske sukobe i želju za boljim životom.

Prepunu salu Kombank dvorane pre početka filma pozdravila je mlada glumica Miona Marković, a potom je na scenu stupila Ana Stanić koja je otpevala naslovnu numeru “Samo ljubav”.

Izvor Blic, Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More