Jelena i Novak objavili selfi sa skijanja i poslali poruku punu ljubavi (FOTO)

Foto: printscreen/youtube
174

Dan zaljubljenih se slavi svuda na svetu, a mnoge je zanimalo kako su ovaj dan proveli Novak i Jelena Đoković, a kada vidite oduševićete se.

Poznato je da su oni strastveni skijaši, a Jelena je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz sledeću poruku:

 

View this post on Instagram

 

Hello Valentines! In the world where we give so much visibility and space to many crazy and ridiculous things, it sounds like a good idea to have a day to remind us how important LOVE is. It changes vibrations to positive frequency and we do make a conscious effort to be kind and loving, at least for a day! When you feel happy on this day thanks to all the nice gestures, you want to make it last longer… and that’s how love spreads! let’s celebrate LOOOOOVEEEEE always!!! 🤪😍❤️🥰👨‍👩‍👧‍👦🥂 Ja sam za to da se uvek slavi ljubav. I dobro je da smo izdvojili poseban dan za to jer u moru mracnih poruka koje kruze oko nas, cesto zaboravimo koliko je ljubav u osnovi svega. I neka ova pozitivna vibracija potraje, i prosiri se sirom sveta! Neznost, paznja, ljubaznost, prastanje… A svima koji slave Svetog Trifuna – srecna slava i puno LJUBAVI ❤️😘🥳🥂

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

– Zdravo zaljubljeni! U svetu koji nam daje toliko vidljivosti i prostora za mnoge lude i besmislene stvari, zvuči kao dobra ideja imati dan da nas podseti koliko je LJUBAV bitna. Ona menja vibracije u pozitivne frekvencije i čini svesnim naš napor da budemo ljubazni i da volimo, makar na dan! Kada se osećaš srećnim na ovaj dan zahvaljujući svim divnim gestovima, ti činiš da to traje duže i tako se ljubav širi. Hajde da proslavimo LJUBAV uvek! – napisala je Jelena na engleskom.

Ovo treba da čujete: Novak napravio šou, na čuvenom festivalu zapevao pesmu Erosa Ramacotija (VIDEO)

Imala je poruku i za sve Srbe sveta:

– Ja sam za to da se uvek slavi ljubav. I dobro je da smo izdvojili poseban dan za to jer u moru mračnih poruka koje kruže oko nas, često zaboravimo koliko je ljubav u osnovi svega. I neka ova pozitivna vibracija potraje, i proširi se sirom sveta! Nežnost, pažnja, ljubaznost, praštanje… A svima koji slave Svetog Trifuna – srećna slava i puno LJUBAVI”, napisala je Jelena.

Jelena i Novak objavili selfi sa čuvenog festivala “Sanremo”, a svi komentarišu njen izgled (FOTO)

Izvor Blic sport
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More