Vanesa Brajant za Dan zaljubljenih objavila poruku koja slama srca (FOTO)

(AP Photo/LM Otero, File)
221

Vanesa Brajant, supruga Kobija i majka Đijane, oglasila se za Dan zaljubljenih i potresnu poruku uputila mužu i ćerki koji su poginuli 26. januara u kobnom padu helikoptera zajedno sa još sedmoro ljudi.

Ona je na Instagramu objavila sledeće:

“Mom večnom Valentinu, volim te, baš. Nedostaješ mi toliko, baš za tvoj omiljeni praznik. Te amo per sempre (“Volim te zauvek”, na italijanskom). Poljupci za tebe i Điđi u Raju. Srećan vam Dan zaljubljenih, bebe moje. S ljubavlju, tvoja bu-bu”, napisala je Vanesa Brajant, dodavši i da uz ove njene reči ide pesma “Recite mu”, od Lorin Hil.

Podsetimo, čuveni NBA as Kobi Brajant sahranjen je zajedno sa ćerkom Đijanom na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu, kojoj je prisustvovala samo porodica slavnog košarkaša.

Javna komemoracija će biti održana (simbolično po broju dresa koji je Brajant nosio tokom drugog dela svoje, 20 godina duge karijere) 24. februara u “Stejpls centru” tako da će navijači u Los Anđelesu moći da odaju poslednju poštu legendi Lejkersa, NBA lige, ali i svetske košarke.

Izvor sport.blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More