Suzana Mančić o braku na daljinu sa grčkim bankarom: Prijateljice baš ne može on da mi bira (FOTO)

Voditeljka Suzana Mančić i grčki bankar Simeon Ocomokos uživaju u ljubavi

Foto:Youtube printscreen
146

Voditeljka Suzana Mančić i grčki bankar Simeon Ocomokos uživaju u ljubavi, a iako je brak na daljinu, deluje da ljubomora u njihovom odnosu nije prisutna.

View this post on Instagram

Najdrażi poklon ❤️ rodjendan ❤️

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on

– Sada Simica može da me pušta gde hoće. Kada idem negde on ima poverenja u mene, a i u moje drugarice. Prijateljice baš ne može on da mi bira, ali su zaista sjajne, umemo lepo da se provedemo i da uvek znamo, gde smo, šta smo i koliko je sati – kaže Suzana i dodaje:

Suzana Mančić RAZOTKRIVA: Muškarci su zbog MENE hodali po KROVOVIMA!

– Ni ja nisam ljubomorna. Prosto, od toga sam operisana i nekada se zapitam da li je moguće da nisam ljubomorna i da li to znači da ja ne umem da volim. Ali ne, umem da volim sa punim poverenjem dok to poverenje ne izigraš. Nikada nisam ušla u nečiji telefon, nečiji notes i džep. Ko traži đavola, naći će ga. Šta sad, da tražim iglu u plastu sena.

Kada je u pitanju veza na daljinu Suzana kaže da joj najteže pada kada joj suprug nedostaje ali nije pored nje.

– Najteže mi pada kada ti neko treba u sred noći, proobudiš se iz ružnog sna, a sam si. Kada ti pukne vodovodna cev, dođe krizna situacija, a sam si. Dobro, mi se vrlo često viđamo – zaključila je ona.

View this post on Instagram

Yesss, I did it !!!

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on

izvor: Blic.rs

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More