Megan Markl se požalila: Jedna stvar ju je najviše zabolela tokom ponovnog susreta s kraljevskom porodicom

(Phil Harris / Pool via AP)
176

Megan Markl požalila se svojim bliskim prijateljima kako je čudno to što su članovi kraljevske porodice suzdržani u pokazivanju emocija prema njoj i Hariju, i kako je niko nije zagrlio pošto je došla u Englesku.

“Slatko- gorki” period proveden sa članovima Bakingemske palate, koju su napustili princ Hari i njegova supruga Megan, Vojvotkinja od Saseksa, opisala je kao neprijatno iskustvo tokom koga je napetost mogla da se seče nožem.

– Čudno je to što je niko nije zagrlio, svi su bili vrlo uzdržani, željno je očekivala povratak u Kanadu svom desetomesečnom sinu Arčiju, kojeg nije htela da povede kako bi ga poštedela neprijatnosti – rekao je blizak prijatelj vojvotkinje od Saseksa za “DailyMail”, prenosi Blic.rs.

– Između članova porodice više nema toplote, a ona svog sina Arčija ne želi da odgaja u takvom okruženju, već u domu gde će biti smeha, opuštenosti i puno međusobnih zagrljaja – ističe blizak prijatelj Megan Merkl.

(Phil Harris / Pool via AP)

Tenzija i uzdržanost ogledala se u svakom času, onda kad bi se našli zajedno članovi kraljevske porodice sa Harijem i Megan.

– Naročito je Ketrin, vojvotkinja od Kembridža, supruga Princa Vilijama bila rezervisana prema princu Hariju i Megan, njegovoj ženi. Ketrin ju je jedva gledala, a samim tim njihova interakcija je svedena na minimum – navela je prijateljica vojvotkinje od Saseksa, a potom poručila kako je odluka para da se odseli ipak dobra, jer način na koji su dočekani govori više od reči.

– Princ Vilijam i njegova supruga Ketrin sigurno nisu zadovoljni odlukom Harija i njegove žene, i to je sasvim jasno – ističe Meganin prijatelj, a potom dodaje,

– Kada su se dva brata pozdravila Kejt ih je bledo gledala, a čak i onda kada se Hari nasmešio svom bratu povratne reakcije nije bilo, osim jednog nespretnog “zdravo”- dodaje on.

Otkriveno čime će se baviti Hari i Megan, mnogi tvrde da će kraljica to “oduševljeno pozdraviti”

Kejt i Vilijam nisu prihvatili njihov odlazak

Princ Vilijam i Ketrin, nisu prihvatili njihov odlazak sa zadovoljstvom. Izvori bliski porodici navode kako je Ketrin veoma tužna, pošto je njihovim odlaskom okončan kvartet, koji ju je činio srećnom.

Drugi izvori, opravdavaju njihovu uzdržanost, navodeći kako ni Vilijamu, a ni Ketrin nije lako i kako je ovo jako stresan period za kraljevsku porodicu.

Kraljevska dopisnica navela je kako iako deluje kao da emocije izostaju, nikom nije lako u ovom trenutku.

Hari i Megan čeka sjajna budućnost

Megan Markl je već uveliko u Kanadi sa svojom bebom, dok Princ Hari ostaje u Engleskoj, ali će im se pridružiti uskoro.

– Jako joj je nedostajalo dete, svakodnevno je preko kamere na telefonu razgovarala sa njim – ističe Meganina prijateljica.

Par će zaraditi veliki novac zahvaljujući poznastvima koje imaju, među kojima su i prijateljstvo sa Mišel Obamom, Oprom Vinfri ili Elenom, voditeljkom popularnog američkog programa.

Oni će takođe govoriti javno, možda napisati i knjigu a Megan nije isključila opciju povratku glumi, poslu kojim se pre udaje bavila.

Par će zvanično samostalnim životom, odvojeni od kraljevske porodice, krenuti da živi 31. marta ove godine.

Svi su gledali samo u njih! Megan i Hari zajedno na događaju u Londonu prvi put nakon Megzita (FOTO, VIDEO)

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More