Srpski violinista svira za sve zdravstvene radnike ali i kolege (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube
409

Jedan od najpoznatijih svetskih  violinista Nemanja Radulović podržao je sve zdravstvene radnike koji se bore sa epidemijom koronavirusa koja je zahvatila ceo svet.

On je na svom fejsbuk profilu postavio snimak pesme “Posle sna”, i posvetio ju je svim zdravstvenim radnicima, ali i kolegama koji su bolesni.

“Dragi moji, “Posle sna” je komad koji mi je pomogao mnogo puta u prošlosti da filtriram neke snažne emocije. Želeo sam da podelim sa vama ovu Foreovu kompoziciju u ovom težem periodu za sve nas. Moje misli su sa svima vama, a posebno mojim kolegama iz Niškog simfonijskog orkestra. Mnogi od njih su bolesni i želim im što brži oporavak.
Svestan sam koliko smo mi muzičari srećni što imamo instrumente sa sobom i u izolaciji. Za sve ljude koji ne sviraju – počnite da pevate ili plešete i pokušajte da sav stres izbacite kroz nešto kreativno! Ljubav i podršku šaljem svima vama, a posebno ljudima koji nam svima svakodnevno pomažu!” napisao je Radulović na svom Fejsbuku.

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More