“Ova kriza ih je ponovo zbližila”: Nakon vesti da je Čarls pozitivan na koronu, princ Hari “zabrinut i bespomoćan”

(Phil Harris / FILE via AP)
232

Megan Markl zabranila je princu Hariju sva putovanja, uključujući i povratak u Veliku Britaniju kako bi posetio svog oca koji je u četvrtak saopštio da je zaražen korona virusom.

Svetom je odjeknula vest da je princ Čarls pozitivan na korona virus. On i njegova supruga Kamila trenutno se nalaze u samoizolaciji u svojoj kući u Škotskoj, piše Blic.rs.

Prema izvoru “Dejli Mejla”, vojvotkinja od Saseksa je izričito zabranila Hariju da putuje bilo kuda.

– Megan je rekla da je Hari na vezi sa svojim ocem. Naravno, frustriran je. Oboje su frustrirani jer su ljudi od dela koji žele da učine mnogo više kako bi pomogli – dodao je izvor.

Hari je svog oca poslednji put video početkom meseca, a viđeni su zajedno na godišnjoj službi Komonvelta u Londonu 9. marta.

Izvor britanskog lista je otkrio i da Megan planira da usvoji crnog labradora po imenu Kol kako bi pomogla skloništima za životinje koji su sada pod velikim pritiskom, a to je savetovala i svim svojim prijateljima.

Megan i Hari su trenutno izolovani na svom imanju na ostrvu Vankuver sa sinom Arčijem. Preduzimaju dodatne mere opreza tokom pandemije, pa će se njihovo osoblje pridržavati strogih higijenskih protokola i u svakom trenutku će nositi lateks rukavice.

Princ Čarls za sada oseća blage simptome, a testiran je pozitivno dve nedelje nakon što se sreo sa princom Albertom od Monaka, koji je takođe zaražen.

Megan je, navodno, svojim prijateljima poverila da se Hari oseća “bespomoćno i zabrinuto” zbog zdravstvenog stanja svog oca.

– Megan je rekla da se Hari svakodnevno čuje sa svojim ocem i kraljicom Elizabetom. Čini se da ih je ova globalna kriza ponovo zbližila, posebno Harija i njegovog brata, princa Vilijama. Hari im je dao do znanja da će učiniti sve što može da im pomogne iz Kanade – zaključio je izvor.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More