Apple sad bilbordima podseća da je privatnost za njega jako važna (FOTO)

Apple sad bilbordima podseća da je privatnost za njega jako važna (FOTO)

Twitter/joshmcconnell
216

Privatnost korisnika je adut na koji Apple mnogo polaže, a sada je počeo da je naglašava tako što je u Torontu zakupio seriju bilborda na kojima reklamira da se razlikuje od drugih tehnoloških giganata.

Slike bilborda zakačili su na Twitter novinar CBC Toronta Matt Elliot, kao i tehnološki novinar Josh McConnell. Na jednom od njih piše „Mi smo u poslu ne bavljenja vašim poslovima“. Na drugom piše „Privatnost je kralj(ica) (Privacy is King)“. Taj bilbord se nalazi u ulici King Sreet West najvećeg grada Kanade.

Na oba bilborda nalazi se slogan: „Privatnost. To je iPhone“, koji se nalazi napisan manjim slovima iznad glavnog slogana.

Apple ovako nastavlja reklamnu kampanju koju je počeo u Las Vegasu ove godine. Baš kao što je reklama „Privacy is King“ bila lokalizovana, takva je i ona iz „prestonice zabave“, pošto je tamo prilagođen ondašnji moto „Šta se desi na vašem iPhoneu ostaje na vašem iPhoneu“.

Privatnost je veliki fokus kompanije Apple od kada je na njenom čelu Tim Cook. On je ranije govorio da ostali tehnološki velikani ne govore istinu kada tvrde da im treba mnogo ličnih podataka da bi pružili bolji servis.

Apple je uveo brojne inicijative da bi promovisao privatnost. Među njima je i opcija logovanja sa Apple nalogom, najavljena na ovogodišnjoj konferenciji programera.

Koliko je vama važna privatnost?

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More