Prenosivi klima uređaj u majici? Daj pet komada! (VIDEO)

Deluje kao najbolji izum na svetu

Printscreen/YouTube/First Flight JP
142

Ovo zaista zvuči kao izum iz snova. Za lako nosiv klima uređaj, koji je manji od prosečnog pametnog telefona (5,4×2×11,6 centimetara), Sony nije mogao da odabere bolji trenutak.

Globalne temperature zabeležene u junu 2019. godine, oborile su sve rekorde, i mesec će ostati upamćen kao najtopliji otkad se klimatski parametri beleže.

Reon Pocket je elegantan termoelektrični gedžet težine samo 85 grama, koji se nosi na poleđini specijalno dizajnirane majice/košulje sa ciljem da hladi ili greje vlasnika. Funkcije se kontrolišu putem pripadajuće aplikacije, prenosi MONDO.

Pomoću njega, moguće je temperaturu oko tela sniziti do 13, ili povećati do osam stepeni Celzijusa. Baterija se puni samo dva sata putem USB-C porta i obezbediće 24 sata rada. Do kraja kampanje ostao je još 21 dan, a već je “zgrnula“ skoro 600 hiljada evra, tako da će se po svoj prilici Reon Pocket naći na japanskom tržištu za koji je predviđen, a jednog dana možda i van tog područja.

Dve verzije su ponuđene za podršku – 105 evra za Lite verziju i 117 za Standard. Ova jeftinija je uskraćena za podešavanje snage izduvavanja vazduha, koji “vitla“ po kičmi.

Pročitajte i ovo: POTVRĐENO, veći je, na kraju, ipak bolji!

Verujemo da će ovaj gedžet, ako se pokaže uspešnim u Japanu vrlo brzo stići i do naših krajeva, u kojima će ga mnogi jedva dočekati!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More