Vivo NEX ne odustaje od omiljene opcije

Izgleda da su ostali odustali, ali se Vivo drži

Vivo.com
204

Trend kod proizvođača mobilnih telefona koji baš niko ne voli jeste uklanjanje ulaza od 3,5 milimetara za slušalice. Sve je počelo pre tri godine i modelom iPhone 7, ali su ga prihvatili svi veliki proizvođači. Poslednji koji su poklekli bili su Huawei sa modelom P30 Pro u martu, kao i do skora „čuvar vatre“ Samsung sa modelom Note 10+.

Ovo se pravda željom da se dobije što tanji uređaj sa što većom baterijom, ali izgleda da nije svaki proizvođač spreman na ovo. GizChina javlja da će sledeći flagship Vivo NEX zadržati ulaz za standardne slušalice.

Ova publikacija nam prevodi upis sa kineske društvene mreže Weibo, na kome je produkt menadžer Vivo NEX-a potvrdno odgovorio na pitanje da li će novi telefon imati ulaz za slušalice od 3,5 milimetara.

„Može se reći da će ulaz od 3,5 milimetra biti tu na sledećem NEX flagshipu“, prevodi nam GizChina.

Ovo su svakako sjajne vesti za ljubitelje Vivo telefona. Ovo je ujedno i potvrda da kompanija neće usvojiti agresivni dizajn o kome se pričalo i po kome telefon ne bi imao nijedan jedini ulaz na sebi.

To je, nažalost, sve što znamo od detalja o sledećem modelu Vivo NEX. Od ranije znamo da će telefon imati kameru na ekranu.

 

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More