“Moja lepotice”! Mea je Amerikanka i srpska snaja, svekrva je obožava, a zbog nje na Jutjubu ne prestaju da hvale naš narod! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Mea Milanović
325

Ona je Mea Milanović, a on Vladislav Vlad Milanović. Kako su rekli u jednom od zajedničkih vlogova, dugo su zajedno, mada ih je nedavno testiranje na “ljubavnom detektoru” ozbiljno uzdrmalo.

Bila je to ipak, samo igrica. Kako vidimo na njenom Jutjub kanalu gde se mogu pogledati zajednički snimci, njih dvoje su u skladnoj vezi, piše Blic Žena.

Dobro se zabavljaju jedno pred drugog, dele slična interesovanja… I već je ovo dovoljno za dobar brak.

Najveću pažnju privukao je snimak dolaska svekrve iz Amerike koja je na Jutjubu osvojila komplimente zbog sjajnog izgleda, a koja je snaju pozdravila rečima: “Moja lepotica” i to ističu “komentatori ispod ovog snimka”.

“Njegova majka kaže: “Moja lepotica. To je tako čisto i zdravo”, “Moja lepotice” je tako slatko. Zagrljaj snaje i svekrve

Zagrljaj snaje i svekrve Foto: mea milanovic / youtube

Obožavam ovaj kanal. Mea i mama su prelepe”, piše ispod snimka.

Komentarišu i gledaoci iz Srbije, što na našem što na engleskom jeziku. A Mea i njena svekrva i Vlad, naravno, dosta su doprineli pozitivnim komentarima na Jutjubu o našem narodu:

“Kunem se da je svaki Srbin kog sam upoznao divan”.

Nađe se tu i poneki negativan komentar, ali onih pozitivnih ima daleko više.

Mea i Vladislav
Mea i Vladislav Foto: Mea Milanovic / youtube

Kako i da ne bude pozitivnih reakcija, kada se uz Meu i Vladislava zabavite samo dok ih gledate.

“Joga izazov” i njih dvoje Foto: Mea Milanovic / youtube

Naš favorit je “joga izazov” koji su izveli njih dvoje.

 

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More