SRBIN gajio marihuanu u stanu: Uhapšen u Italiji u redovnoj saobraćajnoj kontroli

Foto: Pixabay
54

Srpski državljanin (21) uhapšen je preksinoć u Italiji, zbog sumnje da je u kući u kojoj je boravio, napravio čitavu laboratoriju za uzgoj marihuane, preneo je sajt “Pocketnews.it”.

Kako prenose italijanski mediji, karabinjeri su u Severnom Milanu uhapsili Srbina koji je od ranije poznat policiji.

– Hapšenje Srbina dogodilo se preksinoć kada ga je vojska zaustavila u redovnoj saobraćajnoj kontroli. Kod sebe je imao oko 20 grama hašiša i tada je uhapšen zbog detaljnog pretresa.

Nakon pretresa njegovog doma policija je pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane, sa sve sistemom grejanja i ventilacije i sa biljkama marihuane unutra – preneli su mediji i dodali:

– Takođe, u kući su pronašli i zaplenili još 700 grama hašiša, skrivenog u spavaćoj sobi. Srbin je posedovao i vrećice za pakovanje narkotika, kao i vagicu za precizno merenje. Iznenađenje za policiju je visilo sa plafona kuće. Na displeju je bio uređaj “rastuća kutija” sa sistemom grejanja i ventilacije, sa sadnicama marihuane koje su klijale iznutra.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More