Dragana Mirković nije jedina srpska pevačica koja poseduje dvorac u inostranstvu (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube
272

Folk zvezda Dragana Mirković nije jedina pevačica koja poseduje dvorac. Njena koleginica i dobra prijateljica Jana Todorović, takođe ima jedan, ali joj skromnost ne dozvoljava da se hvali time.

Proslava austrijskog grada Ebenfurta prvi put održana u dvorcu Dragane Mirković! (VIDEO)

Naime, Jana nikada javno nije potencirala to da je porodica njenog supruga imućna, niti da imaju zamak. Međutim, to je postalo očigledno kada je spot za pesmu “Ja sam tvoja” snimila u dvorcu, iako ni tada nije pričala da je u pitanju njihova nekretnina, piše Nova.rs.

Janin dvorac, koji je izgrađen u baroknom stilu, zove se Kago Todorović, smešten je u Postbauer-Hengu, mirnom delu predgrađa Nirnberga u Nemačkoj, a prostire se na imanju od oko 16 hektara. Ispred dvorca je jezero, kao i veliki park sa posebnim delom za životinje, te pomoćnim objektima. Njegova vrednost se procenjuje na desetine miliona.

Osim što je u njemu snimila spot, pevačica se čak ni ne slika često ispred dvorca.

Pre tri godine objavila je fotografije, kada se slikala sa svojim svekrom Stevom Todorovićem, koji godinama živi i radi u Nemačkoj i koji je, zapravo vlasnik velelepnog zdanja. Jana i njen suprug Ivan Todorović takođe lepo žive i u svom vlasništvu imaju nekretnine širom sveta.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More