Kap koja je prelila čašu! Kejt Midlton besna, Megan joj decu “bacila pod autobus” (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
366

Magazin Tatler razgovarao je sa izvorima bliskim kraljevskoj porodici i Kejt Midlton, a oni su otkrili i da je Kejt sada “besna” zbog sve većeg opsega posla pošto su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili da se ipak skrase na Beverli Hilsu, i to u vili vrednoj 18 miliona dolara.

Tatler piše i da je Kejt ona koja “drži glavu pognutom” jer je svesna da je čeka uloga kraljice i da zato i oponaša kraljicu Elizabetu manirima i stilom. Vojvotkinjina pres služba je demantovala tekst, ali novinari Tatlera ostaju pri navodima u tekstu, prenosi Nova.rs.

“Svi poslovi koje su do nedavno zajedno obavljali, Kejt i Vilijam sada moraju da rade sami. A isto tako, odgajaju i troje dece u vreme pandemije koronavirusa”, naveo je izvor blizak porodici i doda da se Kejt “smeška i odeva primereno, ali iznutra ključa”.

“Ona to stvarno ne želi. Premorena je i oseća se kao da je u zamci. Radi jako predano, kao direktor neke firme, ali bez godišnjeg odmora i bez jasno vidljivih granica koje kažu kad je dosta”, naveo je izvor. “Vilijam i Ketrin su želeli da budu prisutni kao roditelji svojoj deci, a Hari i Megan su njihovo troje dece praktično ‘bacili pod autobus.’”

Midlton je zbog pandemije morala na sebe da preuzme još dužnosti, ali njene frustracije počele su i ranije.

Portparol Kensington palate je demantovao ove navode kao netačne, mada je uredništvo Tatlera stalo iza teksta i navelo da je pres služba Kensingtona bila dobro upoznata sa tim da Tatler priprema niz tekstova o Kejt.

Dejli mejl je preneo još jedan zanimljivi detalj – čarku između Kejt i Megan koja je, navodno, bila kap koja je prelila čašu, pošto su tenzije između vojvotkinja već neko vreme tinjale.

Navodna netrpeljivost između njih datira od prvog trenutka, pre svega jer su “dve potpuno različite osobe”, pričali su dobro upućeni izvori, ali sve je kulminiralo 2018. na venčanju Megan i Harija.

Spekulisalo se da je Megan bila “histerična” nevesta opsednuta svakim detaljem na svojoj svadbi, što je Kejt činilo prilično nervoznom, a čak se i rasplakala na probama haljine.

Međutim, tek sada, dve godine kasnije, oglasio se i prijatelj britanske kraljevske porodice koji tvrdi da su se vojvotkinje zapravo posvađale oko najlon čarapa.

“Bio je vruć dan i navodno su se posvađale oko toga treba li deveruše da nose najlonke ili ne. Kejt, koja se uvek drži protokola, mislila je da je to neophodno. Megan nije želela da ih nose”, ispričao je izvor za magazin Tatler.

Izgleda da je Megan bila ona koja je dobila tu bitku, s obzirom na to da se na fotografijama vidi kako male deveruše, uključujući i princezu Šarlot, ćerku Vilijama i Kejt, nisu nosile najlonke.

“U palati često možete da čujete kako se osoblje žali na članove kraljevske porodice koji se ružno ponašaju, ali se nikad ne žale na Kejt. Ona ima neverovatne manire, pazi na svoje osoblje, ali Megan nije pazila. To vam sve govori”, rekao je neimenovani prijatelj.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More