Alan Islamović potvrdio, ulazi u politiku s jednim ciljem

Foto: printscreen/youtube
45

Alan Islamović, bivši član legendarne grupe “Bijelo dugme”, koji živi u Hrvatskoj, udružio je snage sa bivšim gradonačelnikom Bihaća Emdžadom Galijaševićem i njegovom Novom inicijativom, u nadi da će nakon lokalnih izbora u BiH, ako pobede, rešiti pitanje migranata u tom gradu.

“Nemam ništa protiv tih ljudi, žao mi ih je, ali moraju poštovati običaje grada u koji su došli. Umesto toga Bišćani toljagama čuvaju vlastite stanove i kuće, a ovi su kraljevi noći. Oni vladaju, a Bišćani moraju biti naoružani. Naši političari ne rade ništa, umesto da zaštite građane, nečinjenjem su uneli strah i neizvesnost u Bihać”, rekao je Islamović za hrvatskii portal 24sata.

Kaže da je Bihać zbog migranata u izolaciji tri i po godine, a građani se skrivaju.

“Provaljuju u vikendice, stanove. Pale i pljačkaju. Mog bubnjara, Igora Pečenkovića, pretukli su u vlastitom haustoru jer je pokušao da ih sprečiti da provale u stan komšije. Šakama i šipkama polomili su mu ruke i nekoliko rebara”, dodao je pevač.

Islamović je nedavno otkro za sarajevski Avaz da u Bihaću ima stražare koji mu čuvaju imanje i kuću.

“Želim da pomognem Bišćankama i Bišćanima da se ulice našeg grada ponovo vrate građanima Bihaća, da im se vrati sloboda šetnja, sloboda korišćenja reke Une, sloboda svega onoga što je nekad bilo”, rekao je.

Ispričao je da često putuje svetom, ali da je često u Bihaću, gde, kako kaže, ima svoje poljoprivredno dobro i svoja imanja.

Ferero hoće lešnike sa Balkana, a gaji ih baš on

Dodao je da mora da ima straže koji to sve čuvaju od migranta.

“To je sve prevršilo svaku meru”, rekao je Islamović.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More