Viz er otvara novu liniju! Do ovog austrijskog grada iz Beograda, Tuzle i Skoplja!

Foto: Pixabay
1,519

Beograd — Niskotarifni avio-prevoznik Viz er uvešće nove letove iz Beograda, Tuzle i Skoplja do Salcburga od 2. i 3. jula, piše portal Exyuaviation.

Naime, leteće dvaput nedeljno iz svakog od tih gradova avionom Erbas A320, prenosi portal B92.

Do nove najave došlo je samo dan nakon što je taj avio-prevoznik objavio kako uvodi letove od Milana do Prištine u julu.

Viz er je saopštio kako će nakon krize izazvane pandemijom koronavirusa potražiti nove prilike i na njih usmeriti svoje kapacitete, piše portal.

Na te tri linije avio-kompanija neće imati direktnu konkurenciju, iako Er Srbija leti na liniji između Niša i Salcburga.

“Svesni smo da će biti kratkotrajnog pada tražnje zbog koronavirusa, pa smanjujemo svoje kapacitete u skladu sa time, ali ne zatvaramo nijednu rutu niti bazu”, rekao je osnivač avio-kompanije Viz er Jožef Varadi komentarišući novu odluku.

Dodao je da samo smanjuju frekvenciju letova na određenim linijama.

Takođe je istakao da nastavljaju da naručuju avione i do juna će biti 22 nove porudžbine, čime će flota kompanije značajno narasti, pa se zato uvode nove rute a moguće i nove baze.

 

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More