Princ Vilijam otkrio sa kojim problemom se bori godinama, i šta mu pomaže da ga prevaziđe

Foto: PrintScreen/YouTube/Kejt Midlton i Vilijam
138

Teorija zavere oko kraljevske porodice je oduvek bilo, i biće, a poslednja u nizu je upravo vest da je Princ Hari završio na psihijatrijskom lečenju nakon što je doživeo nervni slom. On je, naime, kako je tvrdio magazin “Globe”, bio hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku.

Dok se princu Vilijamu mlađi brat navodno bori protiv posttraumatskog stresnog poremećaja, on ima problema sa anksioznošću. Upravo o tome govori u dokumentarcu “Football, Prince William and Our Mental Health”, prenosi Blic.rs.

“Vid mi se godinama pogoršao i tokom javnih nastupa sam odlučio da ne nosim naočare jer tako nisam nikoga mogao da vidim. To zamagljivanje lica mi je jako pomoglo zato što ne možete videti ko gleda u vas. Vidim dovoljno da pročitam novine i takve stvari, ali u tom trenutku ne mogu da vidim celu osobu. To mi jako pomaže sa mojom teskobom”, iskreno je ispričao 37-godišnji princ Vilijam.

U nastavku filma se dotakao i očinstva, trenutka koji je za njega bio ogromna promena. Uz to, osvrnuo se na to koliko je na njega uticala smrt njegove majke, princeze Dajane.

“Mislim da kad ste prošli kroz nešto traumatično u životu, kao što je kod mene smrt majke, emocije se konstantno vraćaju”, opisao je u princ.

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More