Dva mladića iz Srbije poginula u stravičnoj nesreći u Tivtu

Foto/Printscreen/You Tube
150

Na Jadranskoj magistrali u mestu Kukuljina u Tivtu, sinoć je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginula dva mladića iz Srbije.

Automobil “pežo 307” srpskih registarskih tablica, krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište kružnog toka, udario u deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva, a od siline udara oba mladića koja su bila u automobilu, ispala su iz vozila i zadobila teške povrede, prenose podgoričke Vijesti.

List navodi da je 20.godišnji M. S. iz Vladičinog Hana podlegao povredama na licu mesta, dok je drugi mladić – K.D. (25) iz Surdulice zadobio teške povrede i preminuo na putu do bolnice u Kotoru.

Iz tivatske policije jutros je saopšteno da za sada nije poznato ko je od njih dvojice bio za volanom “pežoa”.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru.

“Tela stradalih biće transportovana u KBC Podgorica radi obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti”, navela je u saopštenju tivatska policija.

Stradali su imali radne dozvole, po kom osnovu su i boravili u Crnoj Gori.

Gradnja kružnog toka u Kukuljini započeta je još 5. decembra prošle godine sa ugovorenim rokom za završetak radova od 65 dana, ali posao koji obavlja nikšička kompanija “Mehanizacija i programat” i tivatska kompanija “Samcommerc” do danas nije čak ni polovično završen, navode Vijesti.

List dodaje da će veštačenje pokazati koliko je na ovu tragediju uticala brzina kojom se kretao automobil, kao i relativno loša privremena saobraćajna i svetlosna signalizacija kojom su radovi obeleženi.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More