Nemac prešao pola Evrope da zaprosi Srpkinju! Video Živanu na fotografiji i odmah znao da je ona prava!

Foto: PrintScreen/TV Prva
1,465

Pre 38 godina Rudi iz Nemačke je video fotografiju Živane Pavlović iz Metlića. Nije znao koga tačno traži, niti kako će do nje da dođe, ali bio je rešen da je pronađe.

“Bilo je teško, ovde je svaka druga porodica Pavlović”, kaže kroz smeh Rudi za TV Prva. Zato je išao od kuće do kuće, dok nije našao kuću Pavlovića u kojoj živi lepa Živana, prenosi Blic Žena.

Živana Pavlović
Živana Pavlović /Foto: prva.rs / screenshot

Živana je odbijala sve prosce, a bilo ih je mnogo. Kada joj se nepoznati Nemac pojavio na vratima, ostala je potpuno zbunjena.

“Ja ne znam ni engleski ni nemački, teško je bilo da se sporazumemo. Međutim, videla sam da voli mačke, to nam je bila prva zajednička ljubav”, kaže Živana koja je ostala tvrda u nameri da odbije prosca, pa se Rudi vratio nazad za Nemačku.

Živana Pavlović
Živana PavlovićFoto: PRVA / screenshot

To ne znači da je Rudi odustao. Vratio se i sledećeg leta, i onog tamo. Na kraju je Živana rekla “da”.

U Nemačkoj su proveli radni vek, a Rudi je tamo radio kao elektrotehničar. Dane u penziji provode u Srbiji, a Rudi sada zajedno sa Živanom uzgaja jagode. Teško je, kaže, a leđa ga bole već posle pola sata rada. Ipak, za Živanu i dalje radi sve.

U Srbiji mu je, kaže, lepo. I priroda, i hrana i piće. Kaže da je 70 odsto Srbin, a 30 odsto Nemac.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More