Izabrana za Mis Austrije, naša Srpkinja zasenila svet lepotom i šarmom (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Dragana Stanković
6,362

Naše devojke u dijaspori osvojile su svet svojom lepotom i šarmom. Jedna od Srpkinja koja je zasenila svet u prethodne tri godine je Dragana Stanković.

Na izboru najlepše žene sveta učestvovala je 2017. godine i Dragana Stanković, ali kao zvanična predstavnica Austrije. Ona je bila student ekonomije u Beču i manekenka modne agencije “Look Models International”. Na kvalifikacionom takmičenju za najlepšu Austrijanku, Dragana Stanković je lepotom nadmašila 19 konkurentkinja, piše Blic Žena.

View this post on Instagram

🕊 @elfenkleid_official

A post shared by Dragana Stanković (@draganastankovicc) on

“Rođena sam u Austriji. Živim u Badenu sa roditeljima, bratom i sestrom. Na takmičenju za Miss Austrije imala sam zaista jaku konkurenciju. Iza mene su se kao prva i druga pratinja našle Kimberli Budinski i Dajana Džinić. Moj cilj je osvajanje titule Miss sveta”, govorila je iskreno i samouvereno Dragana Stanković, mada se to nije ostvarilo.

Dragana je pre takmičenja 2017. godine za medije ispričala da postoji veliki broj modeling agencija koja su prevara i imala je potrebu da upozori devojke.

„Ne čudite se ako možda dobijete fotografiju ili video na kojem sam ja kako poziram pred kamerom”, napisala je Stankovićeva na svom fejsbuk profilu.

Stankovićeva je nasela na priču jednog prevaranta, koji je, navodno, u ime jedne renomirane agencije za modele iz Njujorka kontaktirao s njom putem mejla. On ju je nešto kasnije pozvao na razgovor preko „skajpa”, na šta je misica pristala, ali i da mu se, pošto je to navodni menadžer agencije tražio, tokom video-konferencije pokaže u kupaćem kostimu.

Tek tokom daljeg razgovora Stankovićeva je shvatila da je u pitanju prevarant.

Ona se trenutno nalazi u Vašingtonu, gde se sprema za izbor za „Mis sveta”, koji će biti održan 18. decembra.

„Pripazite se. Neko se izdaje za menadžera ’Elite modelsa’”, upozorila je mis Austrije.

Ovo nije prvi put da prevaranti u ime njujorške agencije „love” fotografije misica, preneo je Tanjug.

„Informisali smo pravnu službu ’Elite modelsa’ o ovom događaju”, istakla je Elison Tomas iz „Stela modelsa” iz Beča, agencije koja je ćerka firma američke poznate kuće.

„Imali smo već u prošlosti sličnih takvih poziva sa kojima smo bili suočeni”, priznala je Tomas.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More