Holivudski producent u Beogradu razmenjuje poglede na svet s Bikovićem, na pomolu novi projekat? (FOTO)

Foto: printscreen/youtube
67

Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca Miloš Biković sastao se u Beogradu sa Andreom Iervolinom, holivudskim producentom italijanskog porekla, što je podelio i sa fanovima na Instagramu.

Fotografije sa novog susreta su na neki način simbolične, budući da na njima Miloš i Andrea razmenjuju sunčane naočare, sa porukom koja je od posebnog značaja – da razmenjuju poglede na svet, kako je Biković napisao.

 

View this post on Instagram

 

Exchange 😂 (Maybe its symbolic @andreaiervolinoproducer exchanging sunglasses… we are exchanging views on the world)

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on


Upravo zbog ovoga odmah su krenula nagađanja o tome da li je na pomolu neki novi zajednički projekat, a poznato je da je ovaj dvojac već imao uspešnu saradnju.

Naime, Miloš i Andrea već su sarađivali na filmu “Izvan granica realnosti” (Beyond the Edge), rame uz rame sa glumačkom zvezdom Antoniom Banderasom, kada je Iervolino Bikovića nazvao “balkanskim Bredom Pitom”. Istakao je tada kako ima velike planove na teritoriji Srbije, kao i da srpski glumci zaslužuju holivudsku slavu.

Čuveni producent stoji iza naslova u kojima su igrala najveća glumačka imena: Džoni Dep, Džon Travolta, Morgan Friman, Šanaja Tvejn i drugi, a Biković ga je srpskoj javnosti predstavio na premijeri filma “Hotel Beograd”, početkom marta ove godine.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More