Bivši srpski reprezentativac glumačka zvezda u Belgiji: Bio je saigrač JOVIĆA i MILENKOVIĆA, a sada uzdišu za njim devojke širom Evrope (FOTO+VIDEO)

foto:Youtube Printscreen
55

Jedna od velikih nada belgijskog šou biznisa, 22-godišnji Maksim Stojanac, pre sedam godina je bio član U17 fudbalske reprezentacije Srbije zajedno sa Lukom Jovićem, Nikolom Milenkovićem, Ivanom Šaponjićem i ostalim talentovanim fudbalerima koji su i danas blizu poziva da zaigraju za “orlove”.

Stojanac glumi u belgijskoj seriji pod imenom “#LikeMe” koja je veoma gledana popularna u tinejdžerskoj populaciji, pa glumci u turnejama obilaze zemlju i svuda ih dočekuju pune dvorane.

Programom dominaraju priče o prvim ljubavima, ali glumci u brojnim scenama ovog mjuzikla pokazuju i koliko su talentovani kao plesači i pevači.

Stojanac je od najranijeg doba pokazivao svoju sklonost ka muzici, iako se činilo da će pored starijeg brata Jovana zaigrati kao profesionalac u belgijskom prvoligašu Antverpenu.

Poziv u reprezentaciju u Srbije dobio je od tadašnjeg selektora Branislava Nikolića, koji je tada formirao jednu jaku generaciju od igrača rođenih 1997. godine i mlađih, i uz manje izmene doveo ih je do praga mlade reprezentacije.

Kasnije je posle igara za U17 Antverpena, Stojanac prešao u Mehelen, ali se to nije ispostavio kao dobar potez za njegov igrački razvoj, pa je posrtanje na fudbalskom planu ubrzalo njegovu odluku da se posveti pevanju i glumi.

Inače, Maksim je dete iz braka Srbina i Ukrajinke, tečno govori naš i ruski jezik, kao i flamanski, francuski i engleski. Svira gitaru i klavir i navija za Partizan.

Pored Stojanca igrali su još Vanja Milinković-Savić, Nikola Milenković, Luka Jović, Ivan Šaponjić, a nešto kasnije se grupi priključio i srpski Brazilac Lijanko Vojinović, koji se vratio selekcijama Brazila dok fudbalski hleb danas zarađuje kao profesionac u Torinu.

 

Izvor Kurir

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More