Bil Gejts: Teorije zavere neporecive jer su glupe i čudne

126

Milijarder Bil Gejts oglasio se povodom teorija zavere u kojima se optužuje za razna nepočinstva i mračne namere u vezi sa korona virusom i rekao da su takve priče neporecive jer su “glupe i čudne”, prenosi portal Si Biz.

“Teško je poricati takve stvari jer su toliko glupe ili čudne. Što ih više ponavljate ljudi više veruju u njih”, rekao je Gejts u četvrtak tokom telefonskog razgovora sa novinarem njujorškog portala Biznis Insajder.

On je najavio donaciju Fondacije Bil i Melinda Gejts za globalna istraživanja vakcine protiv korona virusa u iznosu od 1,6 milijardi dolara.

Od početka pandemije, Gejts je bio predmet zavera koje su ga dovodile u vezu sa nastankom korona virusa.

Anketa Jahu Njuza u otkrila je da 28 odsto odraslih Amerikanaca veruje u teorije zavere koje sugerišu da je Gejts planirao da upotrebi vakcinu protiv kovid-19 za masovnu implantaciju mikročipova koji bi služili za kontrolu i praćenje milijardi ljudi.

“To je toliko bizarno da poželite da pomislite da je u pitanju šala, ali u stvari takve priče nisu za šalu”, rekao je Gejts, prenosi Biznis Insajder.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More