Dragana Mirković objavila novu pesmu! Iznenađenje za publiku posle korone! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube
333

U želji da svima koji poštuju njen rad olakša i ulepša period posle pandemije korona virusa, onako kako već tri i po decenije besprekorno radi – muzikom, Dragana Mirković je odmah po ukidanju izolacije snimila i publici poklonila pesmu “Hej, ljubavi, bilo čija”.

Spot napravljen od stihova ugledao je svetlost dana na Jutjubu i samo deset minuta od objavljivanja izazvao je ogroman broj komentara i podela na društvenim mrežama što je neizmerno obradovalo muzičku zvezdu, piše portal “Telegraf”.

“Uvek kada snimam novu pesmu želja mi je da publika prepozna svu ljubav koju sam u nju uložila, a sada mi je to bilo posebno važno jer smo prošli kroz izuzetno loš period koji još nije u potpunosti iza nas. Prve reakcije su fantastične i zaista sam presrećna što sam uspela ljudima da ulepšam ovu stresnu godinu”, kaže Dragana.

“Tokom same pandemije mnogo ljudi mi se javljalo rekavši mi da im je muzika pomogla da lakše podnesu sve i to me i jeste inspirisalo da odmah po okončanju vanrednog stanja snimim i poklonim pesmu publici”, priča folk zvezda koja je ranije napomenula da zbog razumljivih okolnosti nije mogla da snimi spot, ali da se nada da će tokom leta i to uspeti da uradi.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More