Bjela ovog glumca odabrao za ulogu Tome Zdravkovića (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Toma Zdravković
1,031

Milan Marić dobio je poziv od Dragana Bjelogrlića da igra legendardnog pevača Tomu Zdravkovića u filmu o njegovom životu, saznaje Nova.rs.

Kako naš portal saznaje iz pouzdanog izvora, glumac je prihvatio ponudu. Iako likom ne podseća na Tomu, naš izvor navodi da je Bjelogrlić siguran da će on ispuniti zadatak i da bi najbolje odigrao tu ulogu.

Kako naš izvor dalje objašnjava, pošto je Zdravković imao specifičan nos, za Marića se pravi veštački nos koji će mu biti “prikačen” tokom snimanja. Za sada se uloge još uvek čuvaju u tajnosti jer scenario nije napisan do kraja.

Podsetimo, Toma Zdravković, jedna od najvećih legendi srpske narodne muzike ikad, i nakon 29 godina od smrti, i dalje živi kroz svoje pesme uz koje se i dan-danas u kafanama peva, pa često i zaplače. Uspomenu na njega odlučio je da sačuva poznati reditelj Dragana Bjelogrlić, koji za tridesetogodišnjicu od njegove smrti sprema film “Toma”.

Portal Nova.rs nekoliko puta je pokušao da kontaktira Dragana Bjelogrlića, ali on nikada nije odgovorio na naše pozive. Glumac Milan Marić, s druge strane, za Nova.rs nije hteo previše da priča na ovu temu.

“Istina je da sam bio na kastingu, još uvek ne znam ništa i ne bih da komentarišem”, rekao je on kratko za naš portal.

Snima se film o Tomi Zdravkoviću: Dragan Bjelogrlić otkrio detalje (VIDEO)

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More