“Nije joj palo na pamet”, kako je Pile Vloger iz Beča savršeno objasnio psihologiju žene u jednom kratkom videu (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/pile Vloger
269

Koliko puta ste kupili neku stvar i mislili da vam baš to treba kako biste postigli idealnu figuru, imali savršenu frizuru ili nešto što će se baš savršeno uklapati u vaš stajling ili životni stil? A onda se ispostavi da vam takve stvari samo zauzimaju dragocen prostor i da naravno nikada nisu videle svetlost dana i tako zauvek ostale zaključane u kutiji u kojoj ih je poštar ili kurir doneo?

Naravno to se događa svima a sve je to na jedan duhovit način opisao naš Zoran Radojković Pile i to na primeru sopstvene žene.

Zoran se u Beč preselio pre pet godina i tamo živi sa suprugom i decom. U Srbiji bio je voditelj najgledanijih kvizova, show programa i zabavnih emisija a sada snima vlogove i njegov kanal na Jutjubu zove se “Pile Vloger”.

“Pogledajte vi šta je moja žena za 17 EVRA kupila da bi se bavila sportom. Lepo pakovanje, ovo je “Zapad”, civilizacija kapitalizma… vidi pogledajte vi ovo, mi kad smo bili mali davali smo pola bogatstva države za ovakvu gumu da napravimo šlajde, za onu praćku dečju…. ovakva guma nije postojala….”, sa nevericom pokazuje Pile Vloger malenu kutijicu u koju je lepo upakovana zelena dugačka traka za vežbanje.

“Platila je 17 evra da bi se bavila sportom! Nije joj palo na pamet da vozi bicikl, da ode da upiše plivanje na bazenu ili da trči oko zgrade ili trči u Šenbrunsku šumu… ilu u Pratersku šumu ili da ode na Mars, ne znam ni ja gde u Grčku na more. Kupila je lastiš……a ja ne mislim da će ona ovo dvaput da izvadi iz ove kese”, kaže Pile.

Pogledajte u videu ispod kako je to Pile Vloger sve lepo objasnio:

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More