“Prestrašno je šta rade mom sinu”! Dijana Đoković u šoku zbog medijske pompe o Novaku!

Youtube printscreen
1,833

Nakon što su Novak i Jelena Đoković objavili da su pozitivni na korona virus, kako srpska, tako i svetska javnost se zabrinula, zapravo onaj deo koji našeg tenisera doživljava kao sportskog heroja. Majka najboljeg srpskog tenisera Dijana Đoković za “Blic” kaže da se Novak i Jelena osećaju dobro iako su im testovi pozitivni na Covid 19.

“Svi se se osećamo dobro, kao i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovek pa se to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki “repovi” korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osećaju dobro, kao i mi”, kaže Dijana i dodaje da se ipak testirala jer je bila u kontaktu sa sinom.

Srđan Đoković uperio prst sumnje u Dimitrova, i ima poruku za sve koji napadaju Novaka

“Mi smo se testirali jer smo bili tamo ali smo negativni, kao i deca, i ona su negativna. Svi se osećamo dobro i svima želimo dobro zdravlje”.

Dijanu smo pitali i kako komentariše napade svetskih medija na Novaka zbog organizovanja turnira, čime ga smatraju glavnim krivcem za širenje korona virusa.

“Strašno je i prestrašno to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta”, zaključila je Đokovićeva.

Nemački mediji: Đoković nikada neće biti veliki šampion… ostavlja bedan utisak (VIDEO)

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More