Niže se spisak zaraženih na Adrijaturu (FOTO)

Foto: Tanjug/ (AP Photo/Zvonko Kucelin
1,597

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, pozitivan je na korona virus.

Direktor turnira Adria Tour u Zadru i trener prvog igrača sveta, pozitivan je na korona virus, što je potvrdio na društvenim mrežama.

Inače, Ivanišević se testirao nedavno u Zadru i rezultati su bili negativni.

– Nažalost, nakon dva negativna testa u poslednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da preduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak.


Ivanišević se nalazi u samoizolaciji, sa lakšim simptomima podnosi virus i dobro se oseća, pa je novi zaraženi posle Borne Ćorića, Viktora Troickog, Marka Panikija (kondicioni trener Novaka Đokovića), Grigora Dimitrova i Kristijana Groha (trener bugarskog igrača).

Poznato je još da su negativne nalaze dobili Novakovi roditelji, stric Srđan i brat Đorđe, koji se testirao u Hrvatskoj.

 

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More