“Mi smo kao pravi gastrabajteri”! Mirka bez ovih srpskih proizvoda ne može da zamisli život u inostranstvu!

Youtube printscreen
2,531

Glumica Mirka Vasiljević navikla je da živi u inostranstvu zbog poslovnih angažmana njenog nevenčanog supruga, fudbalera Vujadina Savića.

U “DeToxic” emisiji otvorila je dušu i otkrila da je navikla da sluša neistine o svom braku, prenosi “Blic”.

“U medijima sam od svoje 13. godine, tako da sam već doživljavala da pričaju laži o meni. Bitno je da nas dvoje znamo kako funkcionišemo u četiri zida”, rekla je glumica.

Ona je otkrila i to da joj život na Kipru nije teško pao, ali da bez određenih sprskih proizvoda ne može da zamisli život.

“Mi smo kao pravi gastrabajteri, vučemo stvari na Kipar. Bez nekih naših začina i kolača nisam mogla pa sam ih sve ponela. Pošto sam ja zadužena za kuvanje morala sam da budem spremna”, istakla je Mirka Vasiljević u “DeToxic” emisiji koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji “Toxic” ponedeljkom, sredom i petkom u 12, 15, 18 i 00 časova.

Šta je sve još glumica otkrila u spomenutoj emisiji pogledajte u nastavku:

Osim ove emisije, na kanalu “Toxic” možete pogledati premijere pesama i spotova, ekskluzivne intervjue kao i snimke iza kamera, koncerte i mnogo originalne produkcije emisija i to putem Mts IPTV platforme na poziciji 115, Supernove na poziciji 21, Radius Vektor na poziciji 21 kao i Kopernikus na poziciji 21, kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na AppStore i Google Play servisima.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More