Vulin i Maja Gojković pozitivni na koronavirus

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC
579

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin pozitivan je na korona virus i nalazi se u samoizolaciji, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Kako se navodi, Vulin se tastirao nakon što je je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu hospitalizovan zbog pozitivnog testa na kovid-19.

Ističe se da Vulin nastavlja da redovno obavlja dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije i dodaje da nema simptome i da se oseća dobro.

“Ministar odbrane Aleksandar Vulin ponovo apeluje na sve građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije Kovid-19”, stoji u saopštenju.

Gojković pozitivna na korona virus

Predsednici Narodne skupštine Srbije Maji Gojković danas je potvrđen pozitivan test na Kovid 19, a ona se nalazi u bolnici i prima neophodnu terapiju, potvrđeno je Tanjugu u njenom kabinetu.

FOTO TANJUG/ZORAN ZESTIC

Gojković ima upalu pluća, ali se dobro oseća.

Pored predsednice parlamenta, i ministar odbrane Aleksandar Vulin, kako je potvrđeno iz njegovog Ministarstva, pozitivan je na virus korona, a pre toga, mediji su preneli da je Kovidom 19 zaražen i direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić.

Mediji: Marko Ðurić pozitivan na korona virus

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić pozitivan je na korona virus, prenose beogradski mediji.

Kako se navodi, Ðurić se juče testirao, a rezultat testa je pozitivan.

Prema medijskim izveštajima, on je u samoizolaciji, nema simptome i dobro se oseća.

Ðurić se nije oglasio ovim povodom, prenosi Tanjug.

Izvor Tanjug, RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More