NAGLI SKOK BROJA ZARAŽENIH Novih 227 pozitivnih na korona virus, dve osobe preminule!

225

U protekla 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 5.933 osoba, registrovano je 227 novozaraženih, a preminule su dve osobe.

Podsetimo, juče smo imali najveći skok broja zaraženih od kako su ukinuti vanredno stanje i policijski čas, ali i rekordan broj testiranih. Jučerašnji podaci za taj dan glasili su – testirano 8.495 osoba, registrovano 193 novozaraženih, a jedna osoba je preminula. Na respiratoru je juče bilo 26 osoba.

Da se korona razbuktava dokaz je i to što su Novi Pazar i Kragujevac uveli vanrednu situaciju kako bi obuzdali širenje virusa, a epidemilog dr Predga Kon kaže da je vrlo moguće da će slična mera biti doneta i za Beograd.

Osim toga, nema grada i regiona u Srbiji koji juče nije saopštio da je stanje alarmantno i da beleže nagli porast broja obolelih. Velike su šanse da u ponedeljak budu predložene nove mere na Kriznom štabu ako se nastavi ovakav trend rasta broja obolelih od korona virusa.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More