“Dopisivao sam se sa Novakom, njegove namere su bile dobre”

(AP Photo/Zvonko Kucelin)
306

Kanadski teniser Vasek Pospišil pružio je podršku Novaku Đokoviću i otkrio da je sa najboljim igračem sveta razmenio nekoliko poruka.

On kaže da je srpski teniser imao najbolju nameru u organizovanju Adrija tura.

Pospišil je dodao da je, ipak, regionalna turneja napravljena prerano, pošto je koronavirus i dalje prisutan.

“Mislim da je Novakovo srce bilo na pravom mestu i da su njegove namere bile dobre, ali mora se priznati da je tako brzo organizovanje turnira bilo greška. U proteklih nekoliko sati smo razmenili poruke i osećam da mu je iskreno žao zbog onoga što se dogodilo”, rekao je Pospišil, piše b92.net.

Pospišil kaže da je sramotno optuživati Novaka da je glavni krivac.

“Stvarno je sramota. Bila je to dobrotvorna turneja, želeo je da vrati tenis u zemlje bivše Jugoslavije. Bio je to sjajan projekat, ali mislim da ne naučio lekciju”, istakao je on.

Kanađanin je govorio i o Otvorenom prvenstvu Amerike.

“Mislim da su šanse za organizovanje US opena danas manje nego pre nedelju dana. Pre nastavka, ostaje mnogo nerešenih pitanja. Šta će se dogoditi pre početka turnira? Koliko dugo igrači moraju da provedu u izolaciji? Mislim da mnogo igrača zaista okleva da li da učestvuje zbog svih tih neizvesnosti”, zaključio je Pospišil.

US open planiran je za 31. avgust.

Novak uputio poruku košarkaškom klubu Zadar, evo šta je poručio! (FOTO)

Izvor b92.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More